Bine ati venit

Privacy Policy

 Securitatea datelor personale si a informatiilor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SYNAPSE CONSULTING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de S.C. SYNAPSE CONSULTING S.R.L. numai in scopul declarat al site-ului hoseki.ro. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a voucherelor, anuntarea reducerilor in curs, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra.  Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dvs. si onorarea serviciilor oferite de noi. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta, pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Totodata, daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Site-ul www.hoseki.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ului hoseki.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale.

S.C. SYNAPSE CONSULTING S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 

1. Utilizatorul care are acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal este doar adminstratorul societatii . Utilizatorul pastreza confidentialitatea datelor la care are acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date inchide sesiunea.

 2. Utilizatorul acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorul autorizat pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Revizuirea Politicii de Confidentialitate

SYNAPSE CONSULTING SRL, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului hoseki.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.

 

SYNAPSE CONSULTING S.R.L. este inscrisa in registrul de date cu caracter personal la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL..

Alte intrebari?

Raspundem cu placere la intrebarile tale.
Scris: contact@hoseki.ro